Tri preslatka mala steneta! Mama im se zove Lesi, a oni su Njuskica, Repic i Kolacic. rasa im je mini rotvajler (uglavnom) posto su pomesani sa dosta drugih rasa, ali je poprilicno jasno sta su! Njuskica i Repic su crni sa braon sarama, a kolacic ima malo kovrdzavu dlaku na vratu, a krzno mu je ridje-braon sa svetlo braon sarama. Svi troje su preslatki i obozavaju ad se igraju! A repic se zove repic zato sto ima veliki rep, on je jako debeo, a kolacic zbog svog krzna, ustvari neznam, tako nam doslo,a Njuskica zato sto je bio povreio njuskicu, ali sad je dobro. Evo su njihove informacije, a ako trazite kucice - oni su za vas!!
Ime: Njuskica, Repic, Kolacic
Starost: 2 ipo meseca
Pol: Muzjaci
Ako zelite da usvojite male slatkise Njuskicu, Kolacica i Repica, posaljite mi pm ili mail za vise informacija (telefon, ulica, br) - za clanove, a gosti posaljite mi mail na nadjolina1997@gmail.com ! Izaberite koju bebu hocete! Cekaju vas....
Ime: Njuskica, Repic, Kolacic
Starost: 2 ipo meseca
Pol: Muzjaci
Ako zelite da usvojite male slatkise Njuskicu, Kolacica i Repica, posaljite mi pm ili mail za vise informacija (telefon, ulica, br) - za clanove, a gosti posaljite mi mail na nadjolina1997@gmail.com ! Izaberite koju bebu hocete! Cekaju vas....