Macke
Dobrodosli na forum za macke!
Ako imate macku, ili jednostavno obozavate sve sto ima sapice i brkove, slobodno se uclanite. Predstavite nam svoju macu, postavite njene slike i druzite se sa mackarima na ovom forumu. Ako vasa maca ima zdravstvenih problema, a neznate kome da se obratite pitajte nas. Ako zelite da udomite ili poklonite macu ili drugog ljubimca, postavite oglas. Posto ako trazite najbolji srpski forum o mackama, to smo mi!!

Uzivajte na forumu Smile
Vasha Admin

Join the forum, it's quick and easy

Macke
Dobrodosli na forum za macke!
Ako imate macku, ili jednostavno obozavate sve sto ima sapice i brkove, slobodno se uclanite. Predstavite nam svoju macu, postavite njene slike i druzite se sa mackarima na ovom forumu. Ako vasa maca ima zdravstvenih problema, a neznate kome da se obratite pitajte nas. Ako zelite da udomite ili poklonite macu ili drugog ljubimca, postavite oglas. Posto ako trazite najbolji srpski forum o mackama, to smo mi!!

Uzivajte na forumu Smile
Vasha Admin
Macke
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Macke

Dobrodosli na forum za macke! Zabavite se!

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Nokti i Lakovi

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Nokti i Lakovi Empty Nokti i Lakovi Ned Jun 28, 2009 9:49 pm

♥~♪*Admin*♪~♥

♥~♪*Admin*♪~♥
Admin
Admin

ovde pisite o noktima i lakovima...

Bilo bi dobro da nokte sredjujete odmah posle tusiranja, ili da stopala drzite u mlakoj vodi neko vreme.

Nokti na rukama

Ako imate lak, prvp ga skinite.
Turpijanje noktiju, u pravcu odozdo nagore, a ne od dole na gore, levo-desno... Pa nezelite valjda da imate trouglove od noktiju?
Izvadite prljavstinu ispod nokta. Cak iako menate prljavstinu ispod nokta, nemora da znaci da nema nicega ispod. Tu se mogu zadrzati delovi sapuna, a i mnoge druge "nevidljive" stvari koje se nakupe.
Onda, ako hocete, namazite ih.

Nokti na nogama

Ako ste vec imale lak, skinite ga (acetonom, naravno).
Skratite nokte ravno, a ne zaobljeno jer onda urastaju. Nemojte ih previse skratiti, sigurno zelite da imate lepe dugacke nokte, zar ne? Za seckanje noktiju preporucujem makazice jer su nokti diroki, ako imate grickalcu za nokte - tim bolje.
Isturpijajte nokte.
Ako zelite, namazite ih.

Mazanje, naravno!

Prste na nogama odvojite (vaticom, toalet papirom, mekim predmetima, sta vam padne pod ruku) i lak za nokte nanosite nanosite u vise slojeva.
Krenite od sredine nokta, a ne od krajeva.
Imate dva nacina, ali ovo zavisi od gustine laka, boje... Mozeet u tankim slojevima ili u jednom debljem sloju. Imedju mazanja slojeva neka razllika bude minut-dva.
Umočite stapic za usi u aceton i uklonite mrlje laka tamo gde nebi trebalo da ih bude.
Sačekajte najmanje 15 min da se lak osuši.

Saveti Smile

Ne turpijajte nokte odmah posle kupanja. Sacekajte oko 10, 15 min.
Ukoliko su vam nokti siroki, ne mazite ih punom siriom. Ostavite malo sa svake strane. Tako ce izgledati duze i uze nego sto u stvari jesu!
Lak gubi sjaj ako ga susite fenom.
Ne duvajte u lak jer se može desiti da popuca.
Proverite kvalitet laka! Neki lakovi se previše lako ljuste, a neki ne mogu da se skinu, vec, i posle acetona ostaju fleke u njegovoj boji.
Ako bas zurite, stavite lak pod mlaz hladne vode, tako će se brže osušiti.

Preporucujem... Smile

Od lakova vam preporucujem Aurine lakove (Aura), zato sto je velik izbor, a veoma su kvalitetni. Boja se skida samo acetonom, tako da nemogu da ispucaju, a ne skidaju se tesko, vec poprilicno lako, samo uzmete vatu i malo acetona i utrljate. I boja izgleda lepo, pa je cak i jedan sloj (ako se zurite negde) izgleda puno i sjajno. Meni su oni i najbolji, preporucujem i vama! a ne oni sto taman namazes, ogrebes kasnije tog dana i sve se skine! Takodej, zaboravila sam da kazem da ako zeite da vam izgleda jos lepse i urednije da stavljate vise boje, posto su taman tecni onoliko koliko treba, i nisu gusti pa da budu jako lepljivi... Krenula sam da reklamiram Auru hehe... Sta cu kad su im dobri lakovi!

https://macke.forumsr.net

2Nokti i Lakovi Empty Re: Nokti i Lakovi Pon Jun 29, 2009 12:38 am

*Mila*

*Mila*
Clan
Clan

evo stavicu moje omiljene lakove....(boje)
Nokti i Lakovi I68885_lak2
Nokti i Lakovi 727456
takodje obozavam svetlo plavi lak...

3Nokti i Lakovi Empty Re: Nokti i Lakovi Pon Jun 29, 2009 10:53 am

♥~♪*Admin*♪~♥

♥~♪*Admin*♪~♥
Admin
Admin

cool Smile gde ima da se kupi taj crni sareni tako je super! inace ja volim rozi providni (ne sasvim providni vec u boji noktiju), volim lila, ljubicasti, crveni, ciklama... a volim i ponekad da napravim neke kombinacije recimo da stavim beli lak na vrhove noktiju (samo ako je lak taman) i to ispadne suuper. slikacu, pa cu vam pokazati.

4Nokti i Lakovi Empty Re: Nokti i Lakovi Pet Sep 25, 2009 10:56 am

Gost

Anonymous
Gost

evo mojih omiljenih boja...xD
Nokti i Lakovi Jessica-nails-day-tripper-702-large
Nokti i Lakovi F17894B6
Nokti i Lakovi AAAAC0bV_zwAAAAAAB86qw
Nokti i Lakovi 4265606359a6410882071l
Nokti i Lakovi Dark-blue-nail-polish-201988

5Nokti i Lakovi Empty Re: Nokti i Lakovi Pet Sep 25, 2009 12:19 pm

♥~♪*Admin*♪~♥

♥~♪*Admin*♪~♥
Admin
Admin

verovali ili ne ovo su moji nokti (bili su mi takvi na letnjem raspustu), i sad su dugacki ali ne toliko:

Nokti i Lakovi Tresnj10

6Nokti i Lakovi Empty Re: Nokti i Lakovi Čet Okt 08, 2009 4:20 pm

Lost_in_Stereo

Lost_in_Stereo
Clan
Clan

samo drecavi

7Nokti i Lakovi Empty Re: Nokti i Lakovi Pon Nov 09, 2009 2:12 pm

♥~♪*Admin*♪~♥

♥~♪*Admin*♪~♥
Admin
Admin

pokazite nam slike svojih noktiju!!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

•  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions