Nismo samo mi posli u skolu, vec i vl. ljubimci polaze. Prijavite svoje vl. ljubimce ovde. Mozete da posatnete i nastavnik, prijavite se ovde. Mozete da budete nastavnik: srpskog, matematike, fizickog i likovnog. Nije im potrebno da kupuju knjige, one su ovde i koristice ih u skoli. Maximalno mozete da prijavite 2 vl. ljubimca. Nemorate da kupujete knjige, ali ce vam trebati pernica, olovke, flomasteri, ranac i ostale stvari za skolu. To cete kupiti u school shopu, i staviti u stvari za vl. ljubimce na vasem profilu. Nece vam trebati sveske jer ce lekcije biti zapisane ovde. Nastavnici ce postavlajti svoje lekcije ovde, a kontrolne ce slati vl. ljubimcima na pm i slati ocene koje su dobili meni na pm. Ja cu pravitim listu vl. ljubimaca i njihovih ocena ovde. Moze biti maximalno 4 nastavnika, za sva 4 predmeta. Ok? text je bio mnogo duzi i mozda sam nesto zaboravila, ali je meni brat od ujaka koji je bio u poseti iz zezanja restartovao kompjuter malo pre nego sto sam pritisnula "posalji". Aaah!!!
Knjige (vl. ljubimci ce ih koristiti u skoli pa nemorate da ih kupujete) :
srpski
matematika
fizicko i likovno nemaju knjige
Knjige (vl. ljubimci ce ih koristiti u skoli pa nemorate da ih kupujete) :
srpski
matematika
fizicko i likovno nemaju knjige