Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ lana Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ::ja imam macu.ona je jako slatka a uskoro ce dobiti i male macice.ako i ti imas neku zivotinjunapisi nesto o njoj, i ja cu :dogdog:
i ti takodje lana?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ lana Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ::ja imam macu.ona je jako slatka a uskoro ce dobiti i male macice.ako i ti imas neku zivotinjunapisi nesto o njoj, i ja cu :dogdog:
**Mini** ::mnogo volim zivotinje!
~♪*Admin*♪~ ::
ovo je happy. inace, happy, mozes li da napravis novu temu o svojim hrccima?
ja imam papagaja Tigricu Koko**Mini** ::imam papagajicu tigricu Kiki.preslatka je!
slusaj.Ako ces samo da se deres i ljutis na clanove kao neka......onda netrebas da imas forum. pusti da pise!Pa sta je ako je rekla(mnogo volim zivotinje!) to nije raznog da se deres na nju.I ljutis se ns lanu zato sto je stavljala smajlije.pa ostavi samo jedan pa neces imati tih "problena"znas.sto si pravila forum kad ces samo clanovima da govoris"nije u redu pisati samo po forumu gluposti da bi imala vise poruka".To sto je rekla uopste nije glupo!!!!!!!!~♪*Admin*♪~ ::**Mini** ::mnogo volim zivotinje!
- nije ok prema ostalim clanovima ali ne postoji kazna za to.
ja bih radije izbrisala ovu temu posto je ona jos odkad nam je forum bio za ocajne domacice, ali sad kad je forum za macke, mozete da se smilujete da napravite novu temu. ok, happy je napisala dok je forum bio za ocajne domacice ali lana i Mini stvarno? sad imamo ceo podforum za to!! a takodje, spamovanje u ovoj temi, uzas!! lana i ostali stvarno malo prestanite da spamujete posto je to stvarno... !!
Idi na stranu : 1, 2
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu