Macke
Dobrodosli na forum za macke!
Ako imate macku, ili jednostavno obozavate sve sto ima sapice i brkove, slobodno se uclanite. Predstavite nam svoju macu, postavite njene slike i druzite se sa mackarima na ovom forumu. Ako vasa maca ima zdravstvenih problema, a neznate kome da se obratite pitajte nas. Ako zelite da udomite ili poklonite macu ili drugog ljubimca, postavite oglas. Posto ako trazite najbolji srpski forum o mackama, to smo mi!!

Uzivajte na forumu Smile
Vasha Admin

Join the forum, it's quick and easy

Macke
Dobrodosli na forum za macke!
Ako imate macku, ili jednostavno obozavate sve sto ima sapice i brkove, slobodno se uclanite. Predstavite nam svoju macu, postavite njene slike i druzite se sa mackarima na ovom forumu. Ako vasa maca ima zdravstvenih problema, a neznate kome da se obratite pitajte nas. Ako zelite da udomite ili poklonite macu ili drugog ljubimca, postavite oglas. Posto ako trazite najbolji srpski forum o mackama, to smo mi!!

Uzivajte na forumu Smile
Vasha Admin
Macke
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Macke

Dobrodosli na forum za macke! Zabavite se!

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Neki slatki statusi za fb

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Neki slatki statusi za fb Empty Neki slatki statusi za fb Sre Nov 11, 2009 11:18 pm

♥~♪*Admin*♪~♥

♥~♪*Admin*♪~♥
Admin
Admin

♥️...∂σ ʏσʋ ɛʌɛи κиσω нσω тσ ℓσʌɛ α ɢιяℓ...♥️

.......∂σи'т мɛƨƨ ωιтн тнɛ cσσℓɛƨт ɢιяℓ ιи ƨcнσσℓ.......

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Ɩ яσcκ ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Slobodno koristite! Bice jos!!!

https://macke.forumsr.net

2Neki slatki statusi za fb Empty Re: Neki slatki statusi za fb Čet Nov 12, 2009 8:45 pm

♥~♪*Admin*♪~♥

♥~♪*Admin*♪~♥
Admin
Admin

~нɛʏ мαℓα ʓαя мιƨℓιƨ ∂α ƨι ʌαʓиα, σиσм κσ тɛ вʋ∂ɛ ιмασ вιcɛƨ мʋ καʓиα, мιƨℓιƨ ∂α ƨι вσℓʝα, ι ʋиʋтяα ι ƨρσℓʝα, ɛ ρα ʌαяαƨ ƨɛ ɢα∂иσ, ∂α ƨι тα κσʝα cɛ σƨтαтι иαρσℓʝʋ ∂σκ ʝɛ нℓα∂иσ, мσℓιcɛƨ ƨɛ ∂α вʋ∂ɛ вσℓʝɛ, ƨʌɛ ʓαтσ ƨтσ ƨι ʓɛℓɛℓα мσʝɛ~ ι иɛκ тι тσ вʋ∂ɛ ℓɛκcιʝα κσʝʋ cɛƨ ∂α ραмтιƨ, ∂α мɛ ʌιƨɛ иɛ∂ιяαƨ ακσ тʌσʝα ɢℓʋρα ɢℓαʌα мσʓɛ ∂α ʓαραмтι, иɛκ ƨɛ ƨɛι σʌιн яɛcι: ƨʌɛ ƨι σʌσ мσɢℓα ∂α ƨρяɛcιƨ!! ∂α мɛ ʝɛ∂σƨтαʌиσ иιƨι ∂ιяαℓα... ∂α ʝɛ∂иσƨтαʌиσ иιƨι κяαℓα, cακ ιακσ ƨι ʓиαℓα... Smile

malo poduzi status.. bilo mi je dosadno pa sam ga smisljala.. bice jos!!

3Neki slatki statusi za fb Empty Re: Neki slatki statusi za fb Čet Nov 12, 2009 8:48 pm

♥~♪*Admin*♪~♥

♥~♪*Admin*♪~♥
Admin
Admin

∂σи'т вʋɢ мɛ. ʏσʋ'яɛ ʋɢℓʏ. нαʌɛ α иιcɛ ∂αʏ. ɢσ ʏσʋя σωи ωαʏ. ĴƲƧƬ ƉѲ'ИƬ ƧƬΔƳ!!! ĦЄƳ!!!

jos jedan!! slobodno koristite!!

4Neki slatki statusi za fb Empty Re: Neki slatki statusi za fb Pet Jan 29, 2010 11:17 pm

Malla-Loodacha

Malla-Loodacha
Novi Clan
Novi Clan

sareno srce I Kada Sanjash - Zhelim Biti S'Tobom I U Snu...I Kada Spavash - Budi Tu Na Mome Jastuku...I Nema Reci Shto Rekle Bi Koliko VOLIM TE, Jer Pored Tebe Ja Znam Da Bicu Sretjna Zauvek... sareno srce

5Neki slatki statusi za fb Empty Re: Neki slatki statusi za fb Pon Mar 29, 2010 4:06 am

^miimiit

Anonymous
Gost

Shta ti wredi shto si zgodan i lep... Kad dewojci ne znash dati ni cwet... Sladak priznajem jesi.. Ali se swaka twoja dewojka pita GDE SI? Kurwa si teshka...To ti je greshka! PROBALA TE JE SWAKA... Imash ti sexy telo,imash swe, ali jednu wisxe nikada ne.. cat napad nota zev

6Neki slatki statusi za fb Empty Re: Neki slatki statusi za fb Ned Maj 23, 2010 8:05 pm

LuDaChA FoReVeR

LuDaChA FoReVeR
Novi Clan
Novi Clan

Furaj dalje dok jos imas s'kim, ja te ne cujem i ne vidim. Protiv tebe nasla sam lek.. sada me gubis ZAUVEK.. cute animal

7Neki slatki statusi za fb Empty Re: Neki slatki statusi za fb Uto Jun 22, 2010 12:13 pm

Miljana

Miljana
Clan
Clan

woli decka koji woli tebe ali pazi da te nezajebe a ako kaze umrecu bez tebe ti mu reci umri ko te jebe! Very Happy

http://kovacevicmiljana1@gmail.com

8Neki slatki statusi za fb Empty Re: Neki slatki statusi za fb Ned Jul 25, 2010 10:23 pm

*ana* :)

Anonymous
Gost

♥️ Ljubav je tako jednostavna i plemenita,samo ljudi koji je se plase cine je komplikovanom. . . ♥️ Smile

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

•  

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions