pre vise od mesec dana sam nasla 3 slepa maceta u COIN kesi pored kontejnera pored mog lokala,stara 3 dana-videla sam ljude kako dolaze i prolaze malo ih pomaze kaze"jaadni","kako je neko mogao ovo da uradi.." i samo prodju.nije bilo druge uzela sam kutiju iz prodavnice stavila jastuce i unela ih u radnju. prvih par dana cimala cimala sam se da nadjem neku zenku koja doji da ih ostavim uz nju,ali niko nije hteo da prihvati jos dva maceta.posto mi je muz odsutan preko radne nedelje nije imao ko da ih cuva kod kuce,vukla sam ih poso kuca kuca poso u neseseru da kozmetiku,hranila na svaka 4 sata na spric,dolazio veterinar svako vece da ih klistira,masirala im stomacic,ispiskavala ih vaticom( majka kad ih lize da ih tako masira da mogu da kake),..jedno mace je uginulo,a decko i devojcica su preziveli. sad su veliki,u cetvrtak dobijaju prvu vakcinu,piske u pesak,i mnogo vole da se gneze kod vrata,jako su vezani jedno za drugo.naucila sam ih na obican pesak,jedu bukvalno sve-od supe,do mesa,obzirom da ne mogu da ih zadrzim,jer ni ja sama radim po 10 sati volela bih da nadjem nekoga ko ce da im pruzi ljubav i paznju.ne mogu da ih razdvojim,a da ih nosim u radnju-tamo vec imam 2 macora slobodnjake od po 7-8 godina i jednog mladog koji je slep koji dolaze na hranu i pomaz.
mackici su divni moram slike da vam zakacim
posle nedelju dana kod mene:
pomozite mi da ih lepo udomim
hvala
mackici su divni moram slike da vam zakacim
posle nedelju dana kod mene:
pomozite mi da ih lepo udomim
hvala