Тужно је све ово. Када сам на Гуглу, случајно, пронашао овај форум (и још неке друге), обрадовао сам се и одмах се учланио, јер неизмерно волим маце. Радост је била кратког века (да ли је то судбина сваке радости?). Форум посећујем једном у 2 недеље, да бих видео како се и у тако дугом периоду ништа није десило. Како је то написао уредник (или администратор, нисам сигуран), овај форум умире. Жалосно. Хајде да га мало оживимо, да му урадимо Хајмлихов захват. Дакле, да отворимо понеку тему и пишемо одговоре. Видим да има прегледа, ту и тамо, али одговора ниоткуд. Да ли је толико тешко писати? Нисам добро упамтио податак (а мрзи ме да прекинем писање и проверим га), али форум има око 245 чланова. Зашто онда има свега неколико одговора месечно? Ако све остане као до сада, форум је дефинитивно мртав, а то говори пуно и о нама самима.
Примедба администраторима: форум је, технички, врло трапаво организован. На пример, шта год да корисник одабере, добије екран са сликом слатких маца у загрљају. Стварно су слатке, али заморно је увек скроловати садржај стране док се не дође до суштине (мени лично то смета). Губи се време (нажалост, сви меримо време у секундама, астронаути нам нису равни), па можда и то мало одбија чланове. Ваљало би порадити на ефикаснијем приказивању садржаја.
Мислим да би било корисно изнети што више предлога за унапређење форума, у нади да су организатори у стању да бар нешто од договореног остваре. У противном, следи нам растанак, а то је жалосно.
Примедба администраторима: форум је, технички, врло трапаво организован. На пример, шта год да корисник одабере, добије екран са сликом слатких маца у загрљају. Стварно су слатке, али заморно је увек скроловати садржај стране док се не дође до суштине (мени лично то смета). Губи се време (нажалост, сви меримо време у секундама, астронаути нам нису равни), па можда и то мало одбија чланове. Ваљало би порадити на ефикаснијем приказивању садржаја.
Мислим да би било корисно изнети што више предлога за унапређење форума, у нади да су организатори у стању да бар нешто од договореног остваре. У противном, следи нам растанак, а то је жалосно.